ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χάνει την προετοιμασία και τα προκριματικά της Ευρώπης ο Χασάν

Ολυμπιακός: Χάνει την προετοιμασία και τα προκριματικά της Ευρώπης ο Χασάν
INTIME

Ο Χασάν, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Απρίλιο, θα χάσει όλη την προετοιμασία του Ολυμπιακού, όπως και τα επίσημα παιχνίδια στην Ευρώπη. Το σχέδιο Μαρτίνεθ - Κορδόν για τα φιλικά στην Αυστρία.

Όταν στο τέλος του περασμένου Απριλίου ο Αχμέντ Χασάν τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα της Αλάνιασπορ με αντίπαλο την Ομράνισπορ και αντικαταστάθηκε, είχαμε αναφέρει ότι από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε είχε διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο απ΄ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός αποχώρησε από την τουρκική ομάδα στις αρχές Μαϊου έχοντας 11 γκολ και 2 ασίστ σε 26 αγώνες στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο και ξεκίνησε θεραπευτική αγωγή.

Ο 30χρονος σέντερ φορ όμως θα χάσει όλη την προετοιμασία του Ολυμπιακού και τα επίσημα παιχνίδια στην Ευρώπη το καλοκαίρι, καθώς η επιστροφή του στην ενεργό δράση αναμένεται στο τέλος Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου. Και αυτό είναι ένα έξτρα πρόβλημα για τον Ολυμπιακό που βρίσκεται σε αναζήτηση δύο κεντρικών επιθετικών.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει τέσσερα ή πέντε φιλικά στην Αυστρία

Με βάση τον προγραμματισμό που έχουν κάνει ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, η πειραϊκή ομάδα κατά το διάστημα της παραμονής της στην Αυστρία θα δώσει τέσσερα ή πέντε φιλικά παιχνίδια.

Η διαφοροποίηση σε σχέση με τα προηγούμενα καλοκαίρια και δη τα τέσσερα τελευταία επί θητείας του Πέδρο Μαρτίνς, είναι ότι ο αθλητικός διευθυντής δεν επιθυμεί οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν δύο ματς σε δύο συνεχόμενες ημέρες, αλλά να μεσολαβεί ένα διάστημα μίας ή δύο ημερών για να αναλύονται κάποια πράγματα.

Υπενθυμίζεται, ότι η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για το Μιλς της Αυστρίας στις 5 Ιουλίου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 20 του μήνα. Στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης αναμένεται να γίνουν γνωστοί οι αντίπαλοι της πειραϊκής ομάδας στα φιλικά παιχνίδια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ