ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτοκριτική και από τους παίκτες των ερυθρόλευκων στα αποδυτήρια στον Ρέντη

Ο Ελ Αραμπί στη διάρκεια του αγώνα Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός
Ο Ελ Αραμπί στη διάρκεια του αγώνα Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME SPORTS

Μετά τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του Ολυμπιακού σε μεταξύ τους συζητήσεις ανέλαβαν τις ευθύνες τους για τη βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ και βγήκαν μπροστά με τους Φορτούνη, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς και Ιμπόρα να "ταρακουνούν" τα ερυθρόλευκα αποδυτήρια.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν είναι ο μόνος που φταίει για την εικόνα του Ολυμπιακού και τη βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ. Ναι έχει, ως προπονητής, το μεγαλύτερο μερίδιο των ευθυνών αλλά και οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο φταίνε και αυτοί.

Για αυτό και μετά τα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός την Παρασκευή (1/12) το πρωί στου Ρέντη ακολούθησε και μια συνομιλία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που θέλησαν και αυτοί να αναλάβουν το μερίδιο των ευθυνών που τους αναλογούν και φυσικά οι ίδιοι είναι αυτοί που μπορούν να βγάλουν την ομάδα από την κρίση.

Ο πρώτος που πήρε το λόγο ήταν ο Κώστας Φορτούνης με τον αρχηγό να βγαίνει μπροστά και να τονίζει μεταξύ άλλων:

"Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση και φταίμε όλοι για αυτό. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις. Να ξυπνήσουμε όλοι, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να βελτιωθούμε και να αλλάξουμε την εικόνα. Πρέπει να πάμε με νίκες στο πρωτάθλημα ως το τέλος και να συνεχίσουμε στο Conference League. Είμαστε μέσα σε όλα, αλλά τα κεφάλια μέσα και δουλειά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας".

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ένας νέος στον Ολυμπιακό, αλλά πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο λόγος για τον Στέφαν Γιόβετιτς που υποστήριξε:

"Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους, δεν χρειάζεται να φέρνουμε την καταστροφή. Να κοιτάξουμε στο επόμενο ματς να είμαστε καλοί, να αντιδράσουμε και να δείξουμε ότι καταλαβαίνουμε τι κάναμε λάθος. Να περάσουμε στο Conference League και να βελτιώσουμε την εικόνα μας".

Ανάλογη και η κουβέντα ενός ακόμη έμπειρου, του Βιθέντε Ιμπόρα ο οποίος πρόσθεσε: "Είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι και να παλέψουμε. Είμαστε καλή ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε".

Ο Ελ Αραμπί μπορεί φέτος να μην έχει παίξει τόσα πολλά παιχνίδια με την πρώτη ομάδας αλλά σίγουρα ξέρει καλύτερα από τον καθένα τα "ερυθρόλευκα" αποδυτήρια και εκεί στάθηκε με τον Μαροκινό να σημειώνει:

"Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Ειδικά όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, δεν γίνεται να τα παρατάμε. Είμαστε ακόμη μέσα σε όλα. Αλλά πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας. Να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον και θα πετύχουμε. Εχουμε καλά αποδυτήρια. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Αλλά κάποιες φορές πρέπει να γίνουμε και κακοί. Πρέπει να μιλάμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και πιστεύω ότι εάν το κάνουμε αυτό ακόμη περισσότερο, θα γυρίσουμε το κλίμα".

Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε πως μια ανάλογη συζήτηση είχε γίνει και μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-2 στο "Γ. Καραϊσκάκης" και αυτό επισημάνθηκε απ' όσους μίλησαν και τονίστηκε πως δεν έχει σημασία να καταλαβαίνουν και να παραδέχονται το λάθος τους αλλά με πράξεις να αλλάζουν την κατάσταση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ