ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτοκριτική από Μαρτίνς και παίκτες, ανάγκη για αντίδραση

Η απογοήτευση του Παπασταθόπουλου μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού στον ημιτελικό Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ
Η απογοήτευση του Παπασταθόπουλου μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού στον ημιτελικό Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν την αυτοκριτική τους στον Ρέντη και υποστήριξαν πως πρέπει να αντιδράσουν άμεσα.

Συννεφιασμένοι ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην προπόνηση της επομένης του αποκλεισμού στο Κύπελλο.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν αποθεραπεία (όσοι αγωνίστηκαν εναντίον του Δικεφάλου) και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να πει κάποια πράγματα στους παίκτες για τον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαρτίνς επισήμανε ότι η πρόκριση χάθηκε στις λεπτομέρειες, υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε και έπρεπε να έχει περάσει και, μεταξύ άλλων, πρόσθεσε: "Χάσαμε την πρόκριση από δικά μας λάθη. Όλοι κάναμε λάθη. Δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε, εμείς έπρεπε να περάσουμε στον τελικό. Όμως, τα λάθη που έγιναν μας πλήγωσαν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σηκώσουμε το κεφάλι και να αντιδράσουμε. Να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και με καλή απόδοση στα έξι παιχνίδια που απομένουν για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε την περίοδο με καλό τρόπο. Πρέπει να αλλάξουμε άμεσα την εικόνα μας".

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους παραδέχτηκαν τις ευθύνες τους, όπως και την ανάγκη για αντίδραση. "Φταίμε όλοι, υπάρχει μεγάλη στενοχώρια για τον αποκλεισμό. Όμως, η περίοδος δεν έχει τελειώσει, έχουμε αγώνες ακόμη στο πρωτάθλημα.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και αποφασισμένοι μέχρι το τέλος. Να δουλέψουμε και να κοιτάξουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αντιδράσουμε, όλοι μαζί ενωμένοι".

Οι συζητήσεις ανάμεσα στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αλλά και των παικτών μεταξύ τους έχουν πυκνώσει τις τελευταίες εβδομάδες στον Ρέντη, όμως η εικόνα αγωνιστικά δεν έχει αλλάξει.

Χρειάζεται ο κάθε ένας από τη μεριά του και όλοι μαζί να δώσουν το κάτι παραπάνω, προκειμένου ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις νίκες και να κλείσει τη σεζόν όπως πρέπει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ