ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το επετειακό έμβλημα των ερυθρόλευκων για τα 100 χρόνια ζωής

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το επετειακό έμβλημα των ερυθρόλευκων για τα 100 χρόνια ζωής
INTIME

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ποστ στα social media αποκάλυψε το επετειακό έμβλημα για τα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου, που συμπληρώνονται το 2025.

Ο Ολυμπιακός στις 10 Μαρτίου του 2025 θα συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής, με της "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ να ανοίγει πρώτη τον χορό των επετειακών κινήσεων, καθώς αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή τους στα social media το έμβλημα για τα 100 χρόνια του συλλόγου.

Οι Πειραιώτες επέλεξαν να κάνουν τα αποκαλυπτήρια μία εβδομάδα ακριβώς πριν τον ιστορικό ευρωπαϊκό τελικό με τη Φιορεντίνα για το Conference League, τον πρώτο ελληνικής ομάδας μετά από 53 χρόνια.

Σε αυτό κυριαρχεί ο δαφνοστεφανομένος έφηβος, με το κάτω μέρος του εμβλήματος να περιλαμβάνει το νούμερο 100, για τα χρόνια που συμπληρώνει ο πιο πετυχημένος -βάσει τίτλων- ελληνικός σύλλογος.

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το κόκκινο, το λευκό και το χρυσό, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να τονίζει ότι το πρώτο είναι για το πάθος του συλλόγου, το δεύτερο για την αγνή αγάπη, ενώ το τρίτο για τη θρυλική ιστορία και δόξα της ομάδας.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω επετειακό έμβλημα θα υιοθετηθεί τόσο από το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, όσο και από όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ