ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται οι ερυθρόλευκοι

SUPERLEAGUE 2023-2024 /   -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει έντονα παράπονα για την διαιτησία της ισόπαλης αναμέτρησης με τον Βόλο και διαμαρτύρεται για τα δύο γκολ που ακυρώθηκαν και για τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το Βόλος - Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους να έχουν έντονα παράπονα για την διαιτησία. Μάλιστα, η πειιραϊκή ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και μεταξύ άλλων στέκεται σε πέντε φάσεις.

"Σε ένα ματς που μας έχουν ακυρώσει 2 κανονικά γκολ και δεν μας έδωσαν τρία πέναλτι (22’, 59’, 81’) θέλετε να πούμε για ποδόσφαιρο;" αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Ολυμπιακός θεωρεί πως κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Μασούρα στο 65ο λεπτό, το οποίο δεν μέτρησε για οφσάιντ, ενώ οι ερυθρόλευκοι θεωρούν πως επίσης δεν έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ του Ελ Κααμπί στο 89ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται επίσης για άλλες τρεις φάσεις. Στο 22' ζητούν πέναλτι, έπειτα από μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Ελ Κααμπί εντός της περιοχής.

Οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν επίσης πέναλτι στο 59ο λεπτό για χέρι του Μωραΐτη σε μία εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με τον Βιθέντε Ιμπόρα.

Τέλος, ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται και για πέναλτι σε κράτημα που δέχθηκε ο Ιμπόρα εντός περιοχής στο 81ο λεπτό του παιχνιδιού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ