ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Ο Ελ Αραμπί μπήκε αλλαγή και κι έκανε το 3-1 μέσα σε τρία λεπτά

Ο Γιουσέφ ελ Αραμπί του Ολυμπιακού πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ατρόμητο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2022-2023 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022
Ο Γιουσέφ ελ Αραμπί του Ολυμπιακού πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ατρόμητο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2022-2023 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ/EUROKINISSI SPORTS

Ο "μπομπέρ" του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, Γιουσέφ ελ Αραμπί, έδειξε ότι παραμένει σε στενή επαφή με τα δίχτυα, αφού μπήκε αλλαγή στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet κόντρα στον Ατρόμητο και μέσα σε τρία λεπτά έκανε το 3-1.

Ο Γιουσέφ ελ Αραμπί δεν χρειάζεται καν... ζέσταμα για να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε ένα παιχνίδι. Ο Μαροκινός επιθετικός σκόραρε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μόλις τρία λεπτά αφότου πέρασε ως αλλαγή.

Στο 64ο λεπτό, ο Κώστας Φορτούνης κινήθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή και βρήκε χώρο για το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Δημήτρη Χατζηισαΐα και πήρε ύψος.

Ο Ελ Αραμπί βρέθηκε στο κατέβασμα και χωρίς κοντρόλ, με ένα δεξί σουτ έξω από τη μικρή περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ