STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - Αστέρας 5-0: Εμφατική ερυθρόλευκη πεντάρα με λάμψη Χάμες και επιστροφή στις νίκες στο φινάλε του 2022

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός με μία εμφατική εμφάνιση επικράτησε 5-0 του Αστέρα Τρίπολης και επέστρεψε στις νίκες. Τα γκολ πέτυχαν οι Μπιέλ (4'), Χάμες Ροντρίγκες (35'), Μπακαμπού (68'), Γκάρι Ροντρίγκες (84') και Μασούρας (90+1').

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2022 πραγματοποιώντας μία γεμάτη και εμφατική εμφάνιση. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 5-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκης για την 15η αγωνιστική της Super League.

Ολυμπιακός - Αστέρας 5-0: Εμφατική ερυθρόλευκη πεντάρα με λάμψη Χάμες και επιστροφή στις νίκες στο φινάλε του 2022

Στο 4ο λεπτό ο Μπιέλ άνοιξε το σκορ, με τον Χάμες Ροντρίγκες να κάνει το 2-0 στο 35' με ένα φανταστικό τελείωμα. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 68' ο Μπακαμπού έβαλε το τρίτο τέρμα των ερυθρόλευκων.

Στο 84' ο Ροντρίγκες ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ενώ στο 90+1' ο Ροντρίγκες διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Οι Πειραιώτες κάπως έτσι έφτασαν τους 29 πόντους, ενώ οι Αρκάδες έμειναν στους 14.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό είχε καλή ευκαιρία. Ο Φορτούνης άνοιξε την μπάλα στον Χάμες στα δεξιά της περιοχής, ο Κολομβιανός έκανε το πλασέ, αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 1-0 στο 4ο λεπτό. Ο Φορτούνης με εκπληκτική κάθετη μπαλιά τροφοδότησε τον Μπιέλ, ο οποίος με πλασέ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ.

Ο Αστέρας λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Μπαράλες με προβολή από κοντά δεν νίκησε τον Πασχαλάκη. Στη συνέχεια του σουτ του Κρεσπί χτύπησε στο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια κέρδισε τη μάχη του κέντρου, με τους Αρκάδες να απορροφούν την πίεση.

Στο 35ο λεπτό ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του. Οι ερυθρόλευκοι άλλαξαν φανταστικά την μπάλα εκτός περιοχής. Ο Χάμες έπαιξε με τον Ίνμπομ Χουάνγκ το 1-2 και ο Κολομβιανός με ένα δυνατό δεξί σουτ εκτός περιοχής βρήκε δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να έχει μεγάλη ένταση στο παιχνίδι του έλεγχε την κατάσταση και στο δεύτερο μέρος. Ο Αστέρας από την πλευρά του δεν μπορούσε να αντιδράσει. Οι ερυθρόλευκοι είχαν την μπάλα και έψαχναν να βρουν τρόπο να πατήσουν στην περιοχή των Αρκάδων.

Στο 68' οι Πειραιώτες έκαναν τρία τα τέρματά τους. Ο Μπιέλ πίεσε τον Καστάνιο μέσα στην περιοχή και του έκλεψε. Ο Χάμες πήρε την κατοχή και τροφοδότησε τον Μπακαμπού που βρήκε δίχτυα.

Παρά τις αλλαγές οι ερυθρόλευκοι δεν σταμάτησαν και στο 85' ανέβασαν τον δείκτη του σκορ. Ο Μπιέλ έκανε το σουτ αριστερά της περιοχής και ο Παπαδόπουλος απέκρουσε. Στη συνέχεια ο Γκάρι Ροντρίγκες έγινε κάτοχος της μπάλας και σούταρε πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 90+1' ο Γκάρι Ροντρίγκες από τα δεξιά έκανε το γέμισμα προς το δεύτερο δοκάρι, εκεί που ο Μασούρας έστειλε την μπάλα με τα δίχτυα στο κεφάλι.

Ολυμπιακός - Αστέρας 5-0: Εμφατική ερυθρόλευκη πεντάρα με λάμψη Χάμες και επιστροφή στις νίκες στο φινάλε του 2022


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσουκ (71' Μαρσέλο), Ίνμπομ, Εμβιλά (80' Σαμασέκου), Φορτούνης (63' Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ, Χάμες (72' Μασούρας), Αραμπί (63' Μπακαμπού).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κάστανο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Καρμόνα, Ντομίνγκεθ, Τασουλής, Μπαρτόλο (46' Γκαρντάβσκι), Κρέσπι, Τιλίκα, Μπαράλες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ