ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Ραφίνια, μέσα ο Τιάγκο Σίλβα ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Ραφίνια στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ για το Champions League
Ο Ραφίνια στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει ανάσες στον Ραφίνια ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο (31/10, 15:00) αλλά πήρε στην αποστολή τον Τιάγκο Σίλβα. Εκτός και οι Μπα, Καμαρά, Σουντανί.

Ανάσες στον Ραφίνια ενόψει και των αγώνων που ακολουθούν για τον Ολυμπιακό στο Champions League θέλησε να δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς που απέκλεισε τον Βραζιλιάνο από την αποστολή του αγώνα του Σαββάτου (31/10, 15:00) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Στην 24άδα που ανακοίνωσε δεν μετέχουν και οι Καμαρά, Μπα και Σουντανί όπως επίσης και οι Βρουσάι και Τζολάκης.

Αντίθετα ο Πορτογάλος έχει στη διάθεση του τον Τιάγκο Σίλβα ο οποίος δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του με τους "ερυθρόλευκους". Όπως φυσικά και ο Ντρέγκερ από τη στιγμή που απουσιάζει από την αποστολή ο Ραφίνια.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Παρασκευής στο Ρέντη με τον Πέδρο Μαρτίνς να επιλέγει 24 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μπρούμα, Μπρούνο, Σισέ, Κάιπερς, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χασάν, Χολέμπας, Καραργύρης, Κρίστινσον, Λοβέρα, Μασούρας, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Βινάγκρε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ