ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Απίστευτο μπάχαλο στη Βαγιαδολίδ λόγω Κένεντι, ο Ρονάλντο απέλυσε τον αθλητικό διευθυντή

Granada's Kenedy, right, challenges for the ball with Molde's Martin Bjornb during the Europa League, round of 16, second leg soccer match, between Granada and Molde FK at the Puskas Arena stadium in Budapest, Hungary, Thursday, March 18, 2021. (AP Photo/Laszlo Balogh)
Granada's Kenedy, right, challenges for the ball with Molde's Martin Bjornb during the Europa League, round of 16, second leg soccer match, between Granada and Molde FK at the Puskas Arena stadium in Budapest, Hungary, Thursday, March 18, 2021. (AP Photo/Laszlo Balogh) AP

Το ναυάγιο της μεταγραφής του Κένεντι στον Ολυμπιακό έφερε εξελίξεις στη Βαγιαδολίδ με τον Ρονάλντο να απολύει τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας.

Το ναυάγιο της μεταγραφής του Κένετι στον Ολυμπιακό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις του Ρονάλντο με τον αθλητικό διευθυντής της ομάδας, Φραν Σάντσες.

Η μετακίνηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ στους ερυθρόλευκους χάλασε λόγω των αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, οι οποίες έδειξαν ότι θα αργήσει να είναι απόλυτα έτοιμος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ισπανοί ο Ρονάλντο χρεώνει στον Φραν Σάντσες τόσο την αποτυχία στην ενίσχυση της ομάδας όσο και το γεγονός ότι δεν έχουν προχωρήσει πολλές πωλήσεις παικτών.

Η περίπτωση του Κένεντι ήταν τελικά αυτή που έφερε και το διαζύγιο των δύο πλευρών παρά το γεγονός ότι ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο Σάντσες ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο τον Ιούνιο του 2021.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ