ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Απέρριψε μεγάλη πρόταση της Κράσνονταρ για τον Μπιέλ

Ο Πεπ Μπιέλ στο Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός
Ο Πεπ Μπιέλ στο Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός INTIME

Η Κράσνονταρ επέμεινε για την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ και προσπάθησε να τον πάρει την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αρνητικός κρατώντας τον παίκτη. Το ποσό που αρνήθηκαν οι Πειραιώτες.

Η Κράσνονταρ επέμεινε για την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ και προσπάθησε να τον πάρει την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου (στη Ρωσία η αυλαία πέφτει απόψε), αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αρνητικός, κρατώντας τον παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κράσνονταρ κατέθεσε προσφορά στους ερυθρόλευκους 4.000.000 ευρώ, συν 500.000 ως μπόνους, αλλά η πειραϊκή ΠΑΕ απέρριψε την πρόταση.

Να θυμίσουμε, ότι ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον Ισπανό επιθετικό από την Κοπεγχάγη αντί 6.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2022.

Ο Μπιέλ έχει επτά συμμετοχές, δύο γκολ και μία ασίστ στο ξεκίνημα της περιόδου, ενώ συνολικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει παίξει σε 46 αγώνες έχοντας 12 τέρματα και πέντε ασίστ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή ανάμεσα στις βασικές επιλογές του και τον χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα κυρίως στα πλάγια της επίθεσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ