ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Συλαϊδόπουλος για την Κ17

Ο Συλαϊδόπουλος πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο Συλαϊδόπουλος πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, γνωστοποίησε πως ο 42χρονος προπονητής, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, έχει αναλάβει την Κ17 των Πειραιωτών.

Με επίσημη ανακοίνωση, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, γνωστοποίησε πως ο 42χρονος προπονητής, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, έχει αναλάβει την Κ17 των Πειραιωτών. Έχει καθίσει ήδη στον πάγκο στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μετρώντας ισάριθμες νίκες.

Ο Συλαϊδόπουλος βρισκόταν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού από το 2015, έχοντας υπό την επίβλεψή του την Κ17 και κατόπιν την Κ19. Στην αρχή της περσινής σεζόν ανέλαβε υπηρεσιακός στην αντρική ομάδα, έπειτα από την απομάκρυνση του Ντάνι Πογιάτος.

Στη συνέχεια, έγινε βοηθός του Λάσλο Μπόλονι και όταν απολύθηκε και ο Ρουμάνος, ο Συλαϊδόπουλος ανέλαβε ξανά υπηρεσιακός μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Ο 42χρονος προπονητής αναλαμβάνει να καθοδηγήσει την ομάδα του Ολυμπιακού Κ17 ενώ τοποθετείται ως επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της ακαδημίας «Tomorrow’s Legends».

Ως επικεφαλής του παραπάνω προγράμματος και σε συνεργασία με όλους τους προπονητές, ασχολείται με την εξατομίκευση και την καθημερινή βελτίωση των elite players της ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στο τεχνικοτακτικό κομμάτι ακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω από το άθλημα. Έχει καθίσει ήδη στον πάγκο του Ολυμπιακού Κ17 στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μετρώντας ισάριθμες νίκες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ