ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Κουντέ

Ο Κουντέ υπογράφει το συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό
Ο Κουντέ υπογράφει το συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πιέρ Κουντέ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του με τους ερυθρόλευκους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Πιέρ Κουντέ στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου Καμερουνέζου, ο οποίος υπέγραψε με την ομάδα του Πειραιά έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Κουντέ έφτασε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/06) και αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έβαλε την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Μάιντς για ένα ποσό ύψους 1.8 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους. Είναι 19 φορές διεθνής με την Εθνική Καμερούν (ένα γκολ), με τη Μάιντς φέτος μέτρησε 11 ματς, ενώ συνολικά έπιασε τις 70 συμμετοχές στην τριετία. Παλιότερα με τη Γρανάδα είχε 38 εμφανίσεις και 5 γκολ, ενώ με τη Β’ ομάδα της Ατλέτικο έπαιξε σε 35 ματς και σκόραρε 2 φορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πιέρ Κουντέ Μαλόνγκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Ο διεθνής άσος από το Καμερούν γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 1995 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ο 25χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την ισπανική Αλκομπέντας το 2012 και την επόμενη σεζόν παρέμεινε στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο. Ο Κουντέ αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα των «ροχιμπλάνκος» για δύο χρόνια πριν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Εξτρεμαδούρα τη σεζόν 2016/17 και τη Γρανάδα (2017/18). Το καλοκαίρι του 2018 άφησε την Ισπανία και μετακόμισε στη Μάιντς. Στον γερμανικό σύλλογο παρέμεινε για τρία χρόνια μετρώντας 70 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 18 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Καμερούν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ