ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και τον Αλγκασίμ Μπα

Ο Αλγκασίμ Μπα στην παρουσίασή του απ' τον Ολυμπιακό
Ο Αλγκασίμ Μπα στην παρουσίασή του απ' τον Ολυμπιακό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ INTIME SPORTS

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Αλγκασίμ Μπα, με τον 18χρονο επιθετικό απ' τη Γουινέα να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2025.

Πλέον και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Αλγκασίμ Μπα. Ο 18χρονος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους έως το 2025. Πριν αποκτηθεί απ' την ομάδα του Πειραιά, ο Μπα αγωνιζόταν στην Ρενεσάνς, ομάδα της χώρας του στη Γουινέα.

Ο Αλγκασίμ Μπα βρισκόταν και στην αποστολή του Ολυμπιακού στο Στανς της Αυστρίας καταγράφοντας μάλιστα τις πρώτες συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο νεαρός επιθετικός ήταν η τρίτη κατά σειρά μεταγραφή μέσα στην Τρίτη (13/7), καθώς ανακοινώθηκε μετά τους Βατσλίκ και Αγκιμπού Καμαρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων. Ο άσος από τη Γουινέα γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 2002 και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ο 19χρονος αγωνιζόταν στη Ρενεσάνς από τη Γουινέα πριν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, ενώ μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει κληθεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ