ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Μπα, Αβραάμ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Ουσεϊνού Μπα
Ο Ουσεϊνού Μπα EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει γνωστή την ερυθρόλευκη αποστολή που αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές. Εκτός οι τραυματίες Μπα και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής (25/4, 19:30, Novasports 1HD, LIVE από το SPORT 24) με την ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο των play offs της Super League Interwetten, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει με ικανοποίηση όλους τους παίκτες του να είναι διαθέσιμοι πλην των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Μπα που είναι στη λίστα των τραυματιών.

Το γεγονός αυτό επιτρέπει φυσικά στον Πορτογάλο να κάνει αρκετές δοκιμές, με δεδομένο πως θέλει να τεστάρει παίκτες ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν αλλά και να κρατήσει φρέσκια την ομάδα του αφού ακολουθεί ο ημιτελικός ρεβάνς του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1 το πρώτο ματς).

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι παίκτες των Πειραιωτών γυμνάστηκαν στο Αθλητικό Κέντρο στο Ρέντη και στη συνέχεια ο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολη για τον αγώνα με την Ένωση, την οποία αποτελούν 25 παίκτες.

Αυτοί είναι οι εξής: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Βρουσάι, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ