ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ακολούθησε μέρος της προπόνησης ο Βαλμπουενά, ανέβασαν στροφές Βρουσάι και Μπα

Ο Ματιέ Βαλμπουενά
Ο Ματιέ Βαλμπουενά INTIME SPORTS

Εννέα εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στον προσαγωγό, ο Βαλμπουενά επανήλθε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ακολουθώντας μέρος του προγράμματος στο Ρέντη.

Εννέα εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στον προσαγωγό και την επέμβαση που χρειάστηκε να υποβληθεί λίγες ημέρες αργότερα, ο Βαλμπουενά επανήλθε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ακολουθώντας μέρος του προγράμματος στο Ρέντη. Ο Γάλλος επιθετικός μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγώνες, η οποία αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Ο Βαλμπουενά νιώθει αρκετά καλά, αλλά προέρχεται από απουσία άνω των δύο μηνών (έπαιξε τελευταία φορά στο ματς με τη Λαμία, στις 30 Οκτωβρίου) και χρειάζεται να μπει σιγά σιγά στις υποχρεώσεις της πειραϊκής ομάδας.

Παράλληλα, ο Μίτσελ είδε τον Βρουσάι και τον Μπα να ανεβάζουν στροφές μετά τους τραυματισμούς τους και να είναι και εκείνοι κοντά στην επιστροφή τους στα παιχνίδια. Μάλιστα, σε ένα διάστημα στην οποία ο Ισπανός τεχνικός χρειάζεται επιπλέον λύσεις στην άμυνα.

Ο Βρουσάι αγωνίστηκε τελευταία φορά με τους ερυθρόλευκους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις 21 Δεκεμβρίου και ο Μπα έχει να παίξει πάνω από δύο μήνες, από το ματς εναντίον της Λαμίας, στις 30 Οκτωβρίου. Όσο για τον Βατσλίκ, ακολουθεί πλέον το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης των τερματοφυλάκων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ