ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αγγλικές σειρήνες για τον Μπότζανγκ και η σύνδεση με τους "ερυθρόλευκους"

Ο Αντάμα Μποτζάνγκ
Ο Αντάμα Μποτζάνγκ PRINT SCREEN

Ο 19χρονος επιθετικός της Γκάμπια, Αντάμα Μποτζάνγκ, ο οποίος έλαμψε στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνών Αφρικής Κ20 βρίσκεται στο στόχαστρο της Νότιγχαμ και άλλων αγγλικών ομάδων. Πώς εμπλέκεται ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι.

Όσο πλησιάζουμε προς τη λήξη των πρωταθλημάτων και την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου το καλοκαιριού τόσο θα προκύπτουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό που θα συνδέουν τους "ερυθρόλευκους" με παίκτες από τη διεθνή αγορά. Ένα τέτοιο υπήρξε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, το οποίο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί με τον Αντάμα Μπότζανγκ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "nottinghampost.com" ανέφερε ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού από την Γκάμπια, τον οποίο θέλουν επίσης η Τσέλσι, η Τότεναμ και η Κρίσταλ Πάλας. Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως, αν προκύψει πρόβλημα με την άδεια εργασίας του παίκτη στην Αγγλία, τότε εφόσον η Νότιγχαμ Φόρεστ καταφέρει να κλείσει τον ποδοσφαιριστή δεν αποκλείεται να τον παραχωρήσει δανεικό στον Ολυμπιακό.

"Ο τυφώνας της Γκάμπια" όπως είναι το προσωνύμιο του Αντάμα Μπότζανγκ στην πατρίδα του είναι διεθνής με την ομάδα Κ-20 της πατρίδας του και πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, στο οποίο ξεχώρισε. Ο παίκτης θα κλείσει τον επόμενο μήνα τα 19 (γεννήθηκε στις 28 Μαϊου 2004) και αγωνίζεται στην Steve Biko FC.

Κατά το αγγλικό δημοσίευμα η ομάδα του ζητάει 650.000 λίρες (δηλαδή, 740.000 ευρώ) για την παραχώρησή του. Σύμφωνα με άλλο ρεπορτάζ, της ιστοσελίδας του BBC, ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχουν δείξει επίσης η Μαρσέιγ και ο Άγιαξ.

Ο Μπότζανγκ, πάντως, παραμένει προσγειωμένος και σε δηλώσεις του στο BBC Sport Africa, υποστήριξε: "Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον και είμαι ενθουσιασμένος με αυτό, καθώς τονώνει το ηθικό μου. Το να βλέπεις τέτοιους συλλόγους να σε παρακολουθούν είναι υπέροχο συναίσθημα. Εστιάζω αυτή τη στιγμή περισσότερο στη δουλειά και στη συνέπεια για να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος. Πρέπει να ακολουθείς τα όνειρά σου και να κάνεις αυτό που σου αρέσει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ