STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Μπρούμα έβαλε τίτλους τέλους με το δεύτερο γκολ του

SUPERLEAGUE 2020-2021 /  -  (
SUPERLEAGUE 2020-2021 / - ( EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπρούμα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό απέναντι στην ΑΕΚ αφού όχι μόνο άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη στο 50' αλλά έγραψε και το τελικό 2-0 για τους Πειραιώτες στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (VIDEOS).

Όπως και στο ντέρμπι του "Καραϊσκάκης" με τον Παναθηναϊκό για τα play offs της Super League Interwetten έτσι και σε αυτό με την ΑΕΚ, ο Μπρούμα "χτύπησε" στις καθυστερήσεις για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Απέναντι στους πράσινους εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο Διούδης είχε αφήσει την εστία του και διέσχισε όλο σχεδόν το γήπεδο για να γράψει το τελικό 3-1 σε ανυπεράσπιση εστία ενώ κόντρα στην ΑΕΚ φρόντισε να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.

Στο 50' έκανε το 1-0 ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έγραψε το τελικό 2-0 για τους νταμπλούχους Ελλάδας με το δεύτερο γκολ του στο ντέρμπι. Μετά από βαθιά μπαλιά προς τον Μπρούμα, ο Νεντελτσεάρου έδειχνε να ελέγχει τη φάση, γύρισε τη μπάλα στον Αθανασιάδη που προσπάθησε με ντρίμπλα να περάσει τον Ολλανδό, ο οποίος με τη σειρά του του έκλεψε τη μπάλα και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο Φάληρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ