ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χαμός στα social media για την κόκκινη κάρτα μέσω VAR στο Βραζιλία - Ακτή Ελεφαντοστού

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Βραζιλία - Ακτή Ελεφαντοστού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο | 25 Ιουλίου 2021
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Βραζιλία - Ακτή Ελεφαντοστού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο | 25 Ιουλίου 2021 @2021 KIICHIRO SATO/AP IMAGES

Ο αγώνας της Βραζιλίας με την Ακτή Ελεφαντοστού στο ολυμπιακό ποδοσφαιρικό τουρνουά δεν είχε γκολ αλλά προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ελέω μίας κόκκινης κάρτας που δόθηκε μέσω VAR και αμφισβητήθηκε σφοδρότατα από τους Βραζιλιάνους.

Τι και αν η Βραζιλια με την Ακτή Ελεφαντοστού έμειναν στο φτωχλι 0-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του ολυμπιακού ποδοσφαιρικού τουρνουά και αμφότερες έχουν καλές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση έχοντας μαζέψει 4 βαθμούς;

Η γκρίνια δεν αποφεύχθηκε στο ματς και το εντυπωσιακό είναι πως σε αυτο έβαλε το χεράκι του η τεχνολογία. Η φάση που έφερε αναστάτωση έλαβε χώρα στο 14', με τον διαιτητή να δείχνει αρχικά κίτρινη κάρτα σε μαρκάρισμα του Βραζιλιάνου Ντάγκλας Λουίζ στον Ιβοριανό Γιουσούφ Νταό και πολλούς να απορούν με την απόφαση, καθώς δεν ήταν εμφανής η παράβαση του.

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Βραζιλία - Ακτή Ελεφαντοστού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο | 25 Ιουλίου 2021
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Βραζιλία - Ακτή Ελεφαντοστού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο | 25 Ιουλίου 2021 @2021 KIICHIRO SATO/AP IMAGES

Κάπου εκεί όμως ο άρχοντας του αγώνα κλήθηκε από το VAR να εξετάσει τη φάση και τότε τα πράγματα έγιναν πιο ζοφερά για τους Νοτιοαμερικανούς, αφού βλέποντας το μόνιτορ -και εμμένοντας στην αρχική του απόφαση περί φάουλ- αποφάσισε να τιμωρήσει τον παίκτη της Άστον Βίλα με απευθείας κόκκινη.

Έκρινε προφανώς πως αν άφηνε τον αντίπαλό του να ξεφύγει, εκείνος θα έφευγε προς την αντίπαλη περιοχή και θα είχε ευκαιρία για γκολ, με την απόφασή του αυτή πάντως να προκαλεί έντονες αντιδράσεις στα social media.

Κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να κάνουν λόγο για τη χειρότερη διαιτητική απόφαση που έχει παρθεί επί εποχής VAR...

Δείτε την επίμαχη φάση:


* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ