ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Πόρτα" στην πρόταση της Αλ Καλίτζ για τον Μπουχαλάκη

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης EUROKINISSI SPORTS

Η σαουδαραβική Αλ Καλίτζ επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, χωρίς όμως η προοπτική που πρόσφερε να δελεάσει τον Ολυμπιακό.

Μάλλον ήταν θέμα χρόνου μέχρι ο μεταγραφικός πυρετός των ομάδων της Σαουδικής Αραβίας να εμφανιστεί και στα μέρη μας.

Την αρχή έκανε η Αλ Καλίτζ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού καταθέτοντας πρόταση για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Παρότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των ερυθρόλευκων για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία, το αγωνιστικό στάτους του διεθνή μέσου (προέρχεται από τον δανεισμό του στην Κόνιασπορ στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν) παραμένει αβέβαιο, πόσο μάλλον εφόσον διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Στοιχεία που επιδίωξε να εκμεταλλευτεί η Αλ Καλίτζ (ομάδα που και στο πρόσφατο παρελθόν έχει ενδιαφερθεί για τον διεθνή μέσο), η οποία ναι μεν υπερκάλυπτε τις απολαβές του "Μπούχα", ζητώντας όμως είτε τον δανεισμό είτε την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό, χωρίς να προσφέρει κάποιο ποσό για να τον αγοράσει.

Κάτι που δεν δέχτηκαν οι ερυθρόλευκοι, χωρίς έτσι ουσιαστικά να μπουν σε καμία διαπραγμάτευση με τη σαουδαραβική ομάδα, η οποία είναι άγνωστο αν – και υπό ποιο πλαίσιο – θα επανέλθει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ