ΠΑΟΚ

“Ολοι δίνουμε εξετάσεις”

σταματογλου

Ο Θανάσης Παπάζογλου δήλωσε ικανοποιημένος που περνάει από το μικροσκόπιο του Μπόλονι και τόνισε πως θα δώσει τα πάντα για να καθιερωθεί στον "Δικέφαλο".

Την θέλησή του να πετύχει με την φανέλα του ΠΑΟΚ εξέφρασε με δηλώσεις από την Ολλανδία ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο φορ του “Δικεφάλου” παρουσιάστηκε αποφασισμένος να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα του “Δικεφάλου”, τονίζοντας ότι άπαντες στην ομάδα καθημερινά δίνουν εξετάσεις.

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία: ” Υπάρχει μεγάλη κούραση, θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κούραση“.

Για την φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο προπονητής: ” Είναι αρχή ακόμη, κυρίως, προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που θέλει ο προπονητής. Πιστεύω στο τελευταίο φιλικό να κερδίσουμε, γιατί θέλουμε και τις νίκες“.

Για την ετοιμότητα της ομάδας στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι: ” Είμαστε σε προετοιμασία τώρα και οι παίκτες είναι επιβαρημένοι. Θα ακολουθήσει ένα στάδιο αποφόρτισης και νομίζω θα αλλάξει η εικόνα μας προς το καλύτερο“.

Για την προσωπική του παρουσία: ” Από την αρχή είχα πει ότι ήθελα να με δει ο προπονητής και να πάρει αυτός τις αποφάσεις. Αγωνίστηκα σε δύο φιλικά έδωσα ότι περισσότερο μπορούσα και τώρα τον λόγο έχει ο προπονητής”.

Για το ότι έπαιξε δανεικός: ” Έπαιξα γεμάτα ενενηντάλεπτα και αυτό δε νομίζω ότι θα γινόταν στον ΠΑΟΚ. Κέρδισα εμπειρίες και αυτό ήταν πολύ θετικό“.

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: ” Όλοι δίνουμε εξετάσεις, κανείς δεν είναι σίγουρος στην ομάδα, έτσι είναι και η δικιά μου περίπτωση“.

Για το στυλ παιχνιδιού της ομάδας: ” Εχει τους παίκτες η ομάδα για να παίξει επιθετικά και να κρατάνε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Αλλά όλοι ξέρουμε ότι τόσα χρόνια η ομάδα στηριζόταν στην άμυνα της. Ποτέ δεν είχε τον παίκτη να βάλει 15 γκολ. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε“.

Για το ότι η ομάδα είναι σε αναζήτηση επιθετικού: ” Δεν μου λέει κάτι που η ομάδα ψάχνει για σέντερ φορ. Λογικό είναι να ψάχνει. Είμαι αποφασισμένος να πετύχω, προσπάθησα με τον γυμναστή να βελτιώσω κάποια πράγματα σε ταχύτητα και τελειώματα. Ο κ. Καρύδας προσφέρθηκε να με βοηθήσει και δουλέψαμε μαζί“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ