ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ολλανδία - Πορτογαλία: Το γκολ των "Οράνιε" μέτρησε μέσω VAR με τη διαιτητή να ανακοινώνει την απόφαση της στον κόσμο

Η διαιτητής του Ολλαδνία - Πορτογαλία
Η διαιτητής του Ολλαδνία - Πορτογαλία PRINT SCREEN

Η Ολλανδία σκόραρε εις βάρος της Πορτογαλίας με το γκολ να μετράει μετά τη χρήση του VAR και την Ουκρανή διαιτητή να ανακοινώνει την απόφαση που πήρε στον κόσμο σε μια καινοτομία που έχει εισάγει η FIFA στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών.

Η καινοτομία που έχει εισάγει η FIFA στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών είναι πως ο διαιτήτης έχει τη δυνατότητα για να ενημερώσει το κοινό που βρίσκεται στο γήπεδο για όποια απόφαση πάρει μετά τη χρήση του VAR.

Μια τέτοια δύσκολη φάση έγινε στο Ολλανδία - Πορτογαλία όταν οι "Οράνιε" άνοιξαν το σκορ στο 13' της αναμέτρησης. Σε κόρνερ από τα δεξιά η Φαν ντερ Φράκτ σκόραρε με κεφαλιά με τη βοηθό διαιτητή να ακυρώνει το γκολ για οφσάιντ.

Η διαιτητής της αναμέτρησης, η Ουκρανή, Κατερίνα Μόνζουλτ, κλήθηκε από το VAR να δει τη φάση όχι για να δει φυσικά αν υπάρχει οφσάιντ ή μη αλλά για να δει κατά πόσο η Ρορτ που ήταν μπροστά από την άμυνα της Πορτογαλίας όταν έγινε η κεφαλιά της σκόρερ επηρέαζε τη φάση.

Αυτό δεν συνέβη και εν τέλει η Ουκρανή διαιτητής όταν γύρισε στον αγωνιστικό χώρο έκανε γνωστή την απόφαση της να μετρήσει το γκολ λέγοντας:

"Μετά από εξέταση της φάσης στην οθόνη. Η απόφαση μου είναι γκολ. Το "Νο6" δεν επηρεάζει τον αντίπαλο",

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VAR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ