EURO

Ολλανδία - Ελλάδα: Ο απίστευτος Ντάμφρις είχε και τις τρεις ασίστ στα γκολ των "οράνιε" σε 22 λεπτά

Ο Ντένζελ Ντάμφρις με τη φανέλα της Ολλανδίας σε ματς κόντρα στις ΗΠΑ στο Μουντιάλ του Κατάρ | 3 Δεκεμβρίου 2022
Ο Ντένζελ Ντάμφρις με τη φανέλα της Ολλανδίας σε ματς κόντρα στις ΗΠΑ στο Μουντιάλ του Κατάρ | 3 Δεκεμβρίου 2022 @2022 ASHLEY LANDIS/AP IMAGES

Ο Ντάνζελ Ντάμφρις είχε και τις τρεις ασίστ στα ισάριθμα γκολ των Ολλανδών στο πρώτο ημίχρονο με τον διεθνή μπακ της Ίντερ να σερβίρει και στα τρία τέρματα των συμπαικτών του.

Ο Ντάμφρις ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ολλανδία στο ματς με την Ελλάδα με τον διεθνή μέσο που έπαιξε ως δεξί μπακ χαφ να έχει τρεις ασίστ σε ισάριθμα γκολ για τους "οράνιε" στο πρώτο 45λεπτο.

Στο πρώτο γκολ του Ντε Ρον ο παίκτης της Ίντερ είναι αυτός που πηδάει ψηλότερα από την άμυνα της Ελλάδας, κάνει την κεφαλιά πάσα στον Ντε Ρον ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο γκολ ο Ντάμφρις έκανε την κίνηση μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, υποδέχτηκε τη μπάλα από τον Σίμονς και έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για να κατεβάσει ο Χάκπο και να νικήσει τον Βλαχοδήμο.

Στο τρίτο τέρμα των Ολλωνδών ο Ντάμφρις έχει πάρει και πάλι το χώρο στα δεξιά. έκανε την κίνηση, δέχτηκε μια υπέροχη μπαλιά και με σέντρα ακριβείας βρήκε το κεφάλι του Βέγκχορστ για πετύχει αυτός με κεφαλιά το 3-0 των Ολλανδών.

TAGS EURO ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ