EURO

Ολλανδία - Ελλάδα: Διαιτητής ο Μάικλ Όλιβερ στο ματς του "Φίλιπς Στέιντιουμ"

Ολλανδία - Ελλάδα: Διαιτητής ο Μάικλ Όλιβερ στο ματς του "Φίλιπς Στέιντιουμ"
@2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο 38χρονος Άγγλος διαιτητής, Μάικλ Όλιβερ, ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει την ερχόμενη Πέμπτη (7/9) την αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024.

Μία από τις κορυφαίες και πιο έμπειρες σφυρίχτρες των ευρωπαϊκών γηπέδων επέλεξε η UEFA για τον αγώνα της Ολλανδίας με την Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2024, με τον Μάικλ Όλιβερ να είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει την ερχόμενη Πέμπτη (7/9, 21:45, Novasports Prime, ALPHA, LIVE από SPORT24) στο "Φίλιπς Στέιντιουμ" του Αϊντχόφεν.

Ο 38χρονος ρέφερι, που είναι ελίτ κατηγορίας, θα σφυρίξει για πρώτη φορά παιχνίδι στο οποίο παίρνει μέρος η γαλανόλευκη, ενώ θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Στούαρτ Μπαρτ και Ντάνιελ Κουκ, με τον Άντριου Μάντλεϊ να είναι ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Όλιβερ έχει διευθύνει στο παρελθόν ματς αρκετών ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Αστέρας), με πιο πρόσφατο να είναι αυτό του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ στο "Βελοντρόμ στις 15 Αυγούστου, " για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

TAGS EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ