ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ολιβέιρα στο SPORT24: "Αξίζαμε την πρόκριση και την πήραμε"

Ο Νέλσον Ολιβέιρα πανηγυρίζει την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας
Ο Νέλσον Ολιβέιρα πανηγυρίζει την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε στο SPORT24 για την μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ στο τελικό του κυπέλλου, την κατάσταση του αλλά και την πίστη της ομάδας του που την βοήθησε να πάρει την πρόκριση

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έδειξε στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό πόσο σημαντικός είναι για τον ΠΑΟΚ και πόσο κόστισε τελικά στον Δικεφάλο το γεγονός ότι στερήθηκε για ένα οκτάμηνο τις υπηρεσίες του λόγω του τραυματισμού του.

Ο ίδιος ο Ολιβέιρα μιλώντας στο SPORT24 παραδέχθηκε πως δεν είναι ακόμη στο 100% αλλά αισθάνεται γερός και δυνατός. Τόνισε επίσης ότι η ομάδα του είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και αυτή ήταν που την οδήγησε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. "Πήραμε μια μεγάλη πρόκριση, είμαστε στον τελικό. Το αξίζαμε να προκριθούμε και είμαστε όλοι χαρούμενοι που τα καταφέραμε" είπε αρχικά ο Πορτογάλος φορ που ήξερε ότι για να προκριθεί η ομάδα του θα πρέπει να παλέψει πολύ στο Καραϊσκάκης.

"Το ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Όταν αγωνίζεσαι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην έδρα του ξέρεις εξ αρχής ότι σε περιμένει μια μεγάλη μάχη. Πιστεύαμε ωστόσο στις δυνατότητες της ομάδας, τον τρόπο με τον οποίο μας ζητά ο προπονητής μας να παίξουμε, είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση για την πρόκριση και τελικά την πήραμε".

Όσο για την δική του κατάσταση και το πόσο έχει λείψει από την ομάδα του; "Κάθε ποδοσφαιριστής που έχει τραυματισμό λείπει από την ομάδα. Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό της άλλωστε ότι κάθε παίκτης της είναι και αισθάνεται σημαντικός. Σίγουρα όταν είμαστε όλοι διαθέσιμοι και η ομάδα είναι ισχυρότερη" είπε.

"Δεν είμαι στο 100% και δεν θα μπορούσα να είμαι μετά από οκτώ μήνες απουσίας. Σε είμαι στην καλύτερη μου δυνατή κατάσταση αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Το σημαντικό είναι ότι αισθάνομαι ακόμη πιο δυνατός κάθε εβδομάδα που περνά. Έπαιξα περίπου 60 λεπτά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και είμαι μια χαρά. Είναι μια διαδικασία βήμα – βήμα και είναι σημαντικό να αισθάνεσαι καλά όταν τα πραγματοποιείς".

Ο Νέλσον Ολιβέιρα στάθηκε ιδιαίτερα στην αυτοπεποίθηση που βγάζει ο ΠΑΟΚ. Την πίστη που έχει η ίδια η ομάδα στις δυνατότητες της. "Η αυτοπεποίθηση προέρχεται από κάθε τι που έχει να κάνει με την ομάδα. Από όσα δουλεύουμε στην προπόνηση και όσα μας ζητά ο προπονητή μας . Από τον τρόπο που κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια και πιστεύουμε στις δυνατότητες τις δικές μας και των συμπαικτών μας.

Έρχεται από τους ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα και μας στηρίζουν καθημερινά. Από όλα αυτά προέρχεται η αυτοπεποίθηση που έχουμε ως ομάδα, που μας έκανε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στο «Καραϊσκάκης» και μας βοήθησε να τα καταφέρουμε".

Ο Πορτογάλος δεν σκέφτεται ακόμη τουλάχιστον τον τελικό με τον Παναθηναϊκό: "Είναι νωρίς ακόμη να σκεφτόμαστε τον τελικό. Έχουμε μπροστά μας κάποια παιχνίδια για το πρωτάθλημα στα οποία θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Μετά θα έχουμε χρόνο να συγκεντρωθούμε στον τελικό του Κυπέλλου".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ