Ολυμπιακός: Στο “Καραϊσκάκης” ο νέος προπονητής της Β’ ομάδας, Άλβαρο Ρούμπιο

Ο Άλβαρο Ρούμπιο Ρόμπλες, που θα αναλάβει τον Ολυμπιακό Β’, ήταν στο “Καραϊσκάκης” το Σάββατο και είχε τετ α τετ και με τον Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Ο Ολυμπιακός Β’ αλλάζει σελίδα και περνάει σε ισπανικά χέρια. Ο Άλβαρο Ρούμπιο Ρόμπλες βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο “Καραϊσκάκης” για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με τον ΟΦΗ για τη Stoiximan Super League.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο 46χρονος Ισπανός προπονητής μίλησε με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Οι δύο άνδρες ασφαλώς γνωρίζονται πολύ καλά, αφού ο Μεντιλίμπαρ τον είχε παίκτη όταν ήταν προπονητής στη Βαγιαδολίδ.
Ο Ρούμπιο έφτασε στην Ελλάδα μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, τον Βίκτρο Κουαντριγιέρο και οι δυο τους θα σηκώσουν άμεσα μανίκια, πιάνοντας δουλειά στη Β’ ομάδα του συλλόγου. Το ντεμπούτο τους αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα με την Athens Kallithea, την άλλη εβδομάδα.
Σε ό,τι αφορά στον Γιώργο Σίμο, επιστρέφει στην Κ19 και θα αναχωρήσει αύριο, μαζί με την αποστολή της μεγάλης ομάδας, με προορισμό την Αστάνα, για το τελευταίο παιχνίδι των ερυθρόλευκων στη League Phase του Youth League.