Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα ο ατζέντης του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ο μάνατζερ του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα όχι μόνο για να παρακολουθήσει διά ζώσης το μεγάλο παιχνίδι με την Ρεάλ για το Champions League αλλά για να συζητήσει με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων την προοπτική ανανεώσης του συμβολαίου του Βάσκου τεχνικού.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει κλείσει ακόμη δύο χρόνια στον Ολυμπιακό όμως η δημοφιλία του στο μεγάλο λιμάνι χτυπάει κόκκινο και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό αφού επί των ημερών του η ομάδα του Πειραιά ζει μεγάλες στιγμές.
Σε ευρωπαϊκό επίπεδο οδήγησε τους ερυθρόλευκους σε μία ασύλληπτη κορυφή μέσω της κατάκτησης του Conference League, λίγους μόλις μήνες από την άφιξή του στην Ελλάδα, ενώ πέρυσι πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ σε συνδυασμό με όμορφο ποδόσφαιρο και έφτασε την ομάδα του μέχρι τους 16 του Europa League.
Η εκκίνηση της φετινής σεζόν βρίσκει τον Ολυμπιακό να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League μετά από τις πρώτες 10 αγωνιστικές και να παλεύει στο Champions League, στην επιστροφή του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μετά από πέντε χρόνια απουσίας, με τον Βάσκο να κερδίζει και άλλους πόντους εκτίμησης τόσο από τον κόσμο όσο και από τη διοίκηση και αυτό να τον φέρνει κοντά στην… παραμονή.
Ναι μεν το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο υπάρχει διάθεση επέκτασης της συνεργασίας και από τις δύο πλευρές, με τον μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, να αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στη χώρα μας και να δρομολογούνται εξελίξεις.
Και αυτό γιατί πέρα από το ματς με την Ρεάλ που θα παρακολουθήσει διά ζώσης την ερχόμενη Τετάρτη (26/11) στο “Καραϊσκάκης” για το Champions League, ο Ιμπάνιεθ (ατζέντης και του Βαλβέρδε) αναμένεται να μιλήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τις λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου.
Αν όλα πάνε καλά, αυτή θα είναι η 4η υπογραφή συμβολαίου του Μεντιλίμπαρ με τον Ολυμπιακό, καθώς μετά από το αρχικό συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές τον Φεβρουάριο του 2024, προχώρησαν σε ανανέωση την ίδια χρονιά έπειτα από την εντός έδρας ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και έδωσαν για τρίτη φορά τα χέρια τον Μάρτιο του 2025.