ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Στα “ραντάρ” πιτσιρικάς στόπερ της Παρτιζάν

Partizan Belgrade's Svetozar Markovic, left, duels for the ball with Besiktas' Cyle Larin during the Europa League play-off first leg soccer match between Partizan and Besiktas at the Partizan stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Aug. 23, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP IMAGES

Ο αθλητικός διευθυντής των Σέρβων, Ίβιτσα Ίλιεφ δεν είπε ψέματα ότι οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Εδώ και μία εβδομάδα κυκλοφορεί στα μανατζερικά στέκια ότι ο Ολυμπιακός έχει απλώσει τα δίχτυα του προς… Βελιγράδι μεριά με θέα το καλοκαίρι. Στην Σερβία υποστηρίζουν ότι ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς (σ.σ. γεννημένος στις 23/3/2000) είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους», σενάριο που είναι 100% υπαρκτό.

Μάλιστα υπήρξε και δήλωση του αθλητικού διευθυντή της Παρτιζάν, Ίβιτσα Ίλιεφ. « Ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον Μάρκοβιτς αλλά δεν είναι ο μόνος και δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτό ή κάτι προχωρημένο. Αν έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο θα το πούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τα ρεπορτάζ πάντως να εμπλέκουν και την Βιγιαρεάλ.

Ο 19χρονος στόπερ της σερβικής ομάδας, ο οποίος έχει φέτος 25 συμμετοχές και 3 γκολ, έχει μπει στο μάτι του Ολυμπιακού εδώ και πολύ καιρό. Δεν λένε ψέματα στην Σερβία. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πράγματι έχει «σταμπάρει» η ομάδα του Πειραιά και τον έχει στα υπόψη της για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Η χρηματιστηριακή του αξία ναι μεν εκτιμάται τώρα γύρω στο 1,5 εκ. ευρώ, αλλά αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και υπάρξουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι, αντιλαμβάνεστε ότι η τιμή του θα ανέβει κι άλλο. Θα κοιτάξει και η Παρτιζάν να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει κλείσει ήδη έναν άλλον παίκτη από την Σερβία ενόψει του καλοκαιριού. Ο λόγος για τον 21χρονο εξτρέμ Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος έμεινε δανεικός στην Ραντνίνσκι Νις για να πάρει παιχνίδια και να ενσωματωθεί από τον Ιούνιο στην καλοκαιρινή προετοιμασία των Πειραιωτών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ