ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Παρακολουθεί τον Τεττέη, νέα τριετή συμβόλαια σε Τσικίνιο και Κοστίνια

Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό ότι έχει ανοιχτές τις κεραίες του για ό,τι καλό κυκλοφορεί στην εγχώρια και διεθνή αγορά και είναι έτοιμος να επέμβει όταν και όποτε χρειαστεί για τον Ανδρέα Τεττέη. Δρομολογούνται οι εξελίξεις για την αναπροσαρμογή των συμβολαίων των Τσικίνιο και Κοστίνια.

Ο Ολυμπιακός ήταν και παραμένει δραστήριος σε ό,τι αφορά την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών, είτε από την εγχώρια είτε από τη διεθνή αγορά και θα συνεχίσει να το πράττει. Οι ερυθρόλευκοι έχουν τον τρόπο να ενσωματώνουν φέρνοντας στον Ρέντη τους καλούς παίκτες που τους ενδιαφέρουν, αξιοποιώντας τους και δίνοντας τους το βήμα να αναδειχτούν, να φτάσουν στην πρώτη ομάδα, έχοντας και την προοπτική του εξωτερικού.

Το παράδειγμα του Μπάμπη Κωστούλα είναι πρόσφατο, ενώ ο Χρήστος Μουζακίτης είναι στις βασικές επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Επίσης, ο Σαύρος Πνευμονίδης και ο Αργύρης Λιατσικούρας είναι μέλη της πρώτης ομάδας και το προσεχές διάστημα θα κάνουν προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού και άλλοι παίκτες από τη ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν και πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές και, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο αυτό έχουν στο ραντάρ τους και τον Ανδρέα Τεττέη της Κηφισιάς, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης στην εκπομπή BIG 4 by Betsson. Ο 24χρονος επιθετικός αρέσει στον Ολυμπιακό, που είναι ενήμερος για όλα τα δεδομένα της υπόθεσης. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική κίνηση, αλλά στην πειραϊκή ομάδα γνωρίζουν καλά το πλαίσιο και το οικονομικό στάτους για τον παίκτη.

Ο Τεττέη έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα στην περίοδο κεντρίζοντας το ενδιαφέρον, έχοντας πετύχει έξι γκολ και μοιράσει δύο ασίστ σε οκτώ παιχνίδι στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, σκοράροντας -μεταξύ άλλων- εναντίον του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, όπως είχαμε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό στο SPORT24, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να προχωρήσει στην αναπροσαρμογή και επέκταση του συμβολαίου του Τσικίνιο και επισημάναμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα καθίσουν σύντομα γύρω από το ίδιο τραπέζι με τους Τσικίνιο και Κοστίνια, καθώς όπως αποκάλυψε η εκπομπή Box2Box by Betsson υπάρχει διάθεση επιβράβευσης του Πορτογάλου μπακ με καλύτερο συμβόλαιο, προχωρώντας στην αναπροσαρμογή και επέκταση των συμβολαίων τους. Χρονικά αυτό προσδιορίζεται στο τέλος του μήνα ή μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος τον Νοέμβριο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν νέα συμβόλαια τριετούς διάρκειας (στη περίπτωση του Κοστίνια δεν αποκλείεται να είναι τετραετές), με σημαντικά αυξημένες ετήσιες αποδοχές. Ο Τσικίνιο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2027 και ο Κοστίνια μέχρι τον Ιούνιο του 2028. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο 30χρονος κεντρικός μεσοεπιθετικός και ο 25χρονος δεξιός μπακ αποτελούν βασικά γρανάζια στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ.

Δείτε την εκπομπή ΖΩΝΤΑΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ