UEFA

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός: Ημέρα κληρώσεων για τρεις εκπροσώπους μας στην Ευρώπη

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού Eurokinissi Sports

O Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός μπαίνουν στην κληρωτίδα για τον 3ο προκριματικό γύρο σε Champions League, Europa League και Conference League.

Την Δευτέρα (20/7) είναι η ημέρα των κληρώσεων για τον 3ο προκριματικό γύρο σε τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η αρχή θα γίνει στις 13:00 με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα μάθει τον αντίπαλό του στην πρώτη ευρωπαϊκή του μάχη στο Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν ήδη τους πιθανούς τους αντιπάλους, οι οποίοι είναι:

  • Ουνιόν Σεν Σιλουάζ
  • Σπάρτα Πράγας
  • Στούρμ Γκρατς – Χαρτς
  • Ναϊμέχεν

Στη συνέχεια, στις 14:00 σειρά θα πάρει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα μάθει αντίπαλο ή ζευγάρι αντιπάλων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Θυμίζουμε, πως ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου στον 2ο προκριματικό γύρου, ενώ ξεκινάει τις υποχρεώσεις του την Πέμπτη (23/7).

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ θα μπει στην κληρωτίδα και του 3ου προκριματικού γύρου του Conference League σε ζευγάρι ηττημένου. Φυσικά, σε αυτή την κλήρωση στις 15:00 έχει στρέψει την προσοχή του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα πρέπει αρχικά να περάσει το εμπόδιο της Πάκσι.

Μην χάσετε στις 10:30 το “ΤΙ ΕΒΑΛΕΕΕ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ