Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στο κάδρο και ο Ντιαλό μετά τον Λέο Περέιρα

Ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης μίλησε στην εκπομπή BIG-4 για τους στόπερ που ακούγονται για τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός μπήκε για τα καλά στη μάχη της 24άδας του Champions League μετά τη χθεσινή του νίκη επί της Καϊράτ, ο μεταγραφικός σχεδιασμός, όμως, φαίνεται ότι συνεχίζεται και ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης μίλησε στην εκπομπή BIG-4 για την περίπτωση του Αμπντού Ντιαλό.
“Μιλάμε για έναν παίκτη που έκανε μεταγραφές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στην Ντόρτμουντ, στην Παρί Σεν Ζερμέν, στη Μονακό, ενώ έχει περάσει και από τη Λειψία. Εμφανίζουν τον Ολυμπιακό ότι έχει δείξει ενδιαφέρον” είπε στην BIG-4.
Ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης ανέφερε ότι το γεγονός ότι έχουν βγει στην επιφάνεια δύο ονόματα, του Περέιρα και του Ντιαλό, πρέπει να μας βάζει σε υποψίες για τις κινήσεις που έχει κάνει ο Ολυμπιακός με ορίζοντα είτε τον Ιανουάριο, είτε το επόμενο καλοκαίρι.
Και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι έμπειροι αριστεροπόδαροι και οι δύο αναγνώσεις αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είτε θέλει να είναι έτοιμος σε περίπτωση πώλησης του Πιρόλα, είτε επιθυμεί κάποιον έμπειρο αριστεροπόδαρο στο κέντρο της άμυνας και στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός να δυναμώσει σε κάθε θέση.