Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στην Ελλάδα για τους ερυθρόλευκους ο Πέντερσεν

INTIME SPORTS
Ο Χόλμγκρεν Πέντερσεν έφτασε το βράδυ της Πέμπτης (27/08) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Τορίνο για την απόκτηση του Μάρκους Χόλμγκρεν Πέντερσεν (1.84μ.) συμφωνώντας να δώσει 6+2 εκατομμύρια ευρώ στην γκρανάτα.
Ο 26χρονος Νορβηγός δεξιός μπακ έφτασε το βράδυ της Πέμπτης (27/08) στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να δεσμευτεί με τους Πειραιώτες για τέσσερα χρόνια.
Ο Πέντερσεν έφτασε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, λίγο μετά τις 23:00, μέσω Μιλάνου, και την Παρασκευή θα υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και κατόπιν θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2030.