ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Προχωρημένες συζητήσεις με την Μπράουνσβαϊγκ για την παραχώρηση του Κουτσίδη, σύμφωνα με το Sky Sport Γερμανίας

Ο Ισίδωρος Κουτσίδης με τη φανέλα του Ολυμπιακού Eurokinissi Sports

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Sky Sport Γερμανίας, η Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ, ομάδα της Bundesliga 2, βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ισίδωρου Κουτσίδη.

Για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας ίσως αγωνιστεί τη φετινή σεζόν ο Ισίδωρος Κουτσίδης, καθώς σύμφωνα με το Sky Sport Γερμανίας η Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 21χρονου.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος Ντένις Μπάγερ αναφέρει στο ρεπορτάζ του πως η ομάδα της Bundesloga 2. παλεύει για τον Έλληνα στόπερ, χωρίς ωστόσο να αναλύεται το καθεστώς της μεταγραφής, εάν είναι δηλαδή αγορά ή δανεισμός.

Ο ύψους 1,95μ. κεντρικός αμυντικός είναι μέλος των ερυθρόλευκων από το 2021 όταν και μετακόμισε από τον Πανσερραϊκό.

Με την Κ19 του Ολυμπιακού κατέκτησε το Youth League το 2024, ενώ εκτός από την ανδρική ομάδα έπαιξε και στον Ολυμπιακό Β’ στη Superbet League 2.

Το δεύτερη μισό της αγωνιστικής περιόδου 2024-25 δόθηκε δανεικός στον Βόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ