Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Ονιεκούρου συνεχίζει οριστικά στην Αδάνα Ντεμίρσπορ

Ο Χένρι Ονιεκούρου
Eurokinissi Sports
Ο Χένρι Ονιεκούρου θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στην Αδάνα Ντεμίρσπορ, με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Οριστικά πλέον ο Χένρι Ονιεκούρου ανήκει στην Αδάνα Ντεμίρσπορ. Ο Νιγηριανός εξτρέμ αγωνίστηκε δανεικός την περσινή σεζόν στην τουρκική ομάδα από τον Ολυμπιακό, με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς, σε περίπτωση που έβγαινε στην Ευρώπη.
Η Αδάνα Ντεμίρσπορ προκρίθηκε στην Ευρώπη και κάνει δικό της τον Χένρι Ονιεκούρου για το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, το επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ομάδας κατά την παρουσίαση του Πάτρικ Κλάιφερτ.
“Υπήρχε ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς για τον Ονιεκούρου, αν βγαίναμε στην Ευρώπη, πράγμα που έγινε” δήλωσε ο Μουράτ Σαντσάκ.
Ο Ονιεκούρου είχε 27 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ με την Αδάνα Ντεμίρσπορ αγωνίστηκε πέρσι σε 30 παιχνίδια με οκτώ γκολ και τρεις ασίστ.