ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η Αλμπαθέτε δεν θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του Μπετανκόρ, γράφει ισπανικό Μέσο

Ο Χέφτε Μπετανκόρ με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως παρά το γεγονός ότι η Αλμπαθέτε έχει οψιόν αγοράς για τον Χέφτε Μπετανκόρ, εντούτοις δεν προτίθεται να την ασκήσει.

Στη La Liga 2 βρήκε η σεζόν που ολοκληρώθηκε τον Χέφτε Μπετανκόρ.

Ο 32χρονος επιθετικός αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Αλμπαθέτε, με την οποία σημείωσε 18 τέρματα, ενώ έδωσε και μία ασίστ σε 43 παιχνίδια.

Μάλιστα, μεταξύ των highlight του ήταν τα δύο γκολ του απέναντι στη Ρεάλ, τα οποία χάρισαν στην ομάδα του την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Παρά, λοιπόν, το γεγονός ότι είχε μία πολύ καλή χρονιά, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη χώρα της Ιβηρικής, η Αλμπαθέτε δεν προτίθεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που υπάρχει στη συμφωνία του με τους “ερυθρόλευκους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ