CHAMPIONS LEAGUE

Ολυμπιακός: Η Λεβερκούζεν δεν θα προπονηθεί στο Καραϊσκάκης

AP Photo/Martin Meissner

Η αποστολή της Λεβερκούζεν θα προπονηθεί στη Γερμανία την Δευτέρα (19/1) και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ελλάδα για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε ρυθμούς Champions League κινούνται στο Ολυμπιακό και αυτό είναι απόλυτα λογικό, καθώς δεν έχουν υποχρεώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, από τη στιγμή που έγινε χρήση του δικαιώματος μετάθεσης του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα AKTOR.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Κυριακή (18/1), θα κάνουν τη Δευτέρα (19/1) στις 18:00 την τελευταία τους προπόνηση στο Ρέντη ενόψει του παιχνιδιού με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ λίγο νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο Καραϊσκάκης, θα κάνουν δηλώσεις ο Μεντιλίμπαρ και ο Μαρτίνς.

Σε ό,τι αφορά τη Λεβερκούζεν, η γερμανική ομάδα δεν θα προπονηθεί στο Καραϊσκάκης, καθώς ενημέρωσε ότι οι παίκτες της θα γυμναστούν την Δευτέρα στις 11:45 το πρωί στο προπονητικό της κέντρο και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο αγώνας με τη Μπάγερ είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (20/1) στις 22:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το MEGA και την Cosmote Sport 2HD.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ