Ολυμπιακός: Η Κωνσταντίνα Μυλωνά ανέλαβε team manager στην ομάδα γυναικών των “ερυθρόλευκων”

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Κωνσταντίνα Μυλωνά, η οποία θα αναλάβει τη θέση της team manager της νεοσύστατης ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών των Πειραιωτών.
Ο Ολυμπιακός ξεκινά τη στελέχωση της νεοσύστατης ομάδας γυναικών του συλλόγου και σε αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσε πως η Κωνσταντίνα Μυλωνά θα αναλάβει τη θέση της team manager.
Η πρώην διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Γυναικών, Νεανίδων και beach soccer, στις πρώτες της δηλώσεις ανέφερε πως: “Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που εντάσσομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού.
Τόσο για εμένα προσωπικά, όσο και για πολλές αθλήτριες, η δημιουργία τμήματος ποδοσφαίρου Γυναικών στον Ολυμπιακό αποτελούσε όνειρο. Εύχομαι πολλές επιτυχίες, στόχος μας να φτάσει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα και στο ποδόσφαιρο Γυναικών”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κωνσταντίνα Μυλωνά. Η πρώην διεθνής με τις Εθνικές μας ομάδες Γυναικών, Νεανίδων και beach soccer Γυναικών αναλαμβάνει τιμ μάνατζερ στη νεοσύστατη ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών του συλλόγου.
Η Κωνσταντίνα Μυλωνά, ως αθλήτρια, έχει αγωνιστεί σε Χαραυγή Κερατσινίου, Ήφαιστο Περιστερίου, Καλλιθέα, Ατρόμητο, Οδυσσέα Γλυφάδας, Αγία Παρασκευή και φυσικά, στις Εθνικές μας ομάδες Γυναικών, Νεανίδων και beach soccer Γυναικών.
Η δήλωση της Κωνσταντίνας Μυλωνά: «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που εντάσσομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Τόσο για εμένα προσωπικά, όσο και για πολλές αθλήτριες, η δημιουργία τμήματος ποδοσφαίρου Γυναικών στον Ολυμπιακό αποτελούσε όνειρο. Εύχομαι πολλές επιτυχίες, στόχος μας να φτάσει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα και στο ποδόσφαιρο Γυναικών»”.