ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα με την Ομόνοια

Χασάν, Ολυμπιακός (eurokinissi) eurokinissi

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Ομόνοια (22.00). Δείτε τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της σεζόν 2020-2021. Βασικός ο Χασάν, στον πάγκο ο Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε (22.00) τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα για τη σεζόν 2020-2021. Οι “ερυθρόλευκοι” κοντράρονται με την Ομόνοια στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τα playoffs του Champions League.

Η ενδεκάδα έγινε γνωστή και ο Πέδρο Μαρτίνς κατεβάζει την ομάδα του ως εξής:

Σα – Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας – Καμαρά, Μπουχαλάκης – Μασούρας, Φορτούνης, Βαλμπουενά – Χασάν.

Όπως από το πρωί σας ενημέρωσε το Sport24.gr, ο Πορτογάλος κόουτς έγερνε προς την επιλογή του Ζοζέ Σα για την ενδεκάδα κι έτσι έγινε, προτιμώντας τον από τον ταλαντούχο, αλλά σαφώς πιο άπειρο Τζολάκη. Στο αρχικό σχήμα βρίσκεται ο Αχμέντ Χασάν, ενώ αντίθετα στον πάγκο ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ώρα του Φορτούνη
Ολυμπιακός: Καταλήγει σε Σα για την Ομόνοια ο Μαρτίνς
Ραφίνια: “Γύρισα στην Ευρώπη για το Champions League”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ