BIG 4 BY BETSSON

Ολυμπιακός: Η Άντερλεχτ ανέβασε την πρόταση για Μπιανκόν

Ο Νίκος Κώτσης ανέλυσε στην εκπομπή Big 4 by Betsson τα δεδομένα της υπόθεσης Μπιανκόν για τον οποίο ενδιαφέρεται η Άντερλεχτ.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την αναδιάρθρωση του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν και ο Νίκος Κώτσης μίλησε στην εκπομπή BIG 4 by Betsson για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Ζουλιάν Μπιανκόν με προορισμό την Άντερλεχτ.

Η βέλγικη ομάδα έφτασε τελικά στο νούμερο που ζητούσε ο Ολυμπιακός, το οποίο μαζί με τα bonus θα ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον η ερυθρόλευκη ΠΑΕ είναι πολύ κοντά στο να δώσει την συγκατάθεσή της για την αποχώρηση του Γάλλου στόπερ, του οποίου το συμβόλαιο θα κυμαίνεται στο ίδιο επίπεδο με αυτό που έχει και στον Πειραιά.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός με 1,87 ύψος ήρθε στο λιμάνι το καλοκαίρι του 2023. Το 2015 εντάχθηκε στη Μονακό, με τη οποία έκανε ντεμπούτο  στην πρώτη ομάδα το 2018 σε αγώνα Champions League. Την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 παραχωρήθηκε στη βελγική Σερκλ Μπριζ με τη μορφή δανεισμού, ενώ το ίδιο έγινε και το 2020-2021, αφού πρώτα πραγματοποίησε δύο συμμετοχές στη Ligue 1 με τη Μονακό. Με τη βέλγικη ομάδα πραγματοποίησε συνολικά 45 συμμετοχές, σημείωσε δύο γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ.

Τον Αύγουστο του 2021 τον απέκτησε η Tρουά, με την οποία μέτρησε 33 συμμετοχές στη Ligue 1, πέτυχε ένα γκολ και έδωσε δύο ασίστ. Το καλοκαίρι του 2022 πήρε μεταγραφή στην Premier League για τη Νότιγχαμ, όπου αποτέλεσε και τον τελευταίο του σταθμό πριν τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ