Ολυμπιακός, Ελ Κααμπί: Το τείχος των παικτών των ερυθρολεύκων για να μην φανεί ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μαροκινού

INTIME
Οι παίκτες του Ολυμπιακού έσπευσαν να δημιουργήσαν ένα προστατευτικό τείχος γύρω από τον Αγιούμπ Ελ Καμπί καθώς σφάδαζε από τον πόνο.
Προστατευτικό τείχος δημιούργησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού γύρω από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αμέσως μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο φινάλε του πρώτου μέρους της εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Ο Μαροκινός σφάδαζε από τον πόνο πεσμένος στο χορτάρι κι έτσι οι συμπαίκτες του ήθελαν να βεβαιωθούν ότι αυτές οι άσχημες και δύσκολες για εκείνον στιγμές δεν περνούσαν στους τηλεοπτικούς δέκτες.
Ο αθλητής του Ολυμπιακού θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι φοβούνται ότι πρόκειται για σπάσιμο.
Δείτε το VIDEO με τον σοκαριστικό τραυματισμό του Ελ Κααμπί: