ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Από Ισπανία ή Ιταλία ο επικεφαλής στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, συνεργάτης του ο Νίκος Τοπολιάτης

Ο Ολυμπιακός αναζητεί τον αντικαταστάτη του Ζοσέ Ανιγκό από την Ισπανία ή την Ιταλία. Ο Νίκος Τοπολιάτης αναλαμβάνει συνεργάτης του νέου επικεφαλής της ακαδημίας των ερυθρόλευκων.

Εδώ και λίγες ημέρες ο Ζοζέ Ανιγκό αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν τον νέο επικεφαλής για την Ακαδημία τους και εκείνος θα προέρχεται είτε από την Ισπανία, είτε από την Ιταλία.

Πάντως, έχει βρεθεί ο συνεργάτης του και θα είναι ο Νίκος Τοπολιάτης. Ο 43χρονος, ο οποίος είχε τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Πανζάμπ (Ινδία) από το 2020, βρίσκεται στην Ελλάδα, για τις τελικές συζητήσεις.

Ο Τοπολιάτης γνωρίζει καλά τα τμήματα υποδομής των ερυθρόλευκων, καθώς τα έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα, είχε τον ρόλο προπονητή μικρών τμημάτων για 12 χρόνια από το 2008 έως το 2020, ενώ από το 2017 έως το 2019 είχε τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών.

Δείτε το Big 4 by Betsson:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ