ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα πέντε παιχνίδια στα οποία ο Μαρινάκης ζήτησε το απόλυτο

EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε ποια είναι τα πέντε παιχνίδια που απομένουν στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League, στα οποία ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το απόλυτο, για να δοθεί πριμν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό το Σάββατο (14/2).

“Είμαι κοντά σας πάντα και μέχρι τέλους, ξέρετε πως δεν θα σας λείψει τίποτα, σας πιστεύω απόλυτα. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρέπει, είναι απαίτηση δική μου και του κόσμου και είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ξέρω πως μπορείτε να τα καταφέρετε. Απομένουν πέντε παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Αν κάνετε το 5/5 σας περιμένει ένα μεγάλο πριμ” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αυτά είναι τα πέντε παιχνίδια στη Stoiximan Sper League, στα οποία ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων ζήτησε το 5/5:

  • 21/02 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
  • 01/03 Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός
  • 08/03 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
  • 14/03 ΟΦΗ – Ολυμπιακός
  • 22/03 Ολυμπιακός – ΑΕΛ Novibet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ