Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα έξι μεγάλα κλαμπ που δίνουν μάχη για τον Μουζακίτη, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο

O Χρήστος Μουζακίτης όχι απλά είναι περιζήτητος αλλα έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο έξι σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Εκρέμ Κονούρ.
Το ξεπέταγμα του Χρήστου Μουζακίτη ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό την τελευταία διετία και ο 18χρονος μέσος επιβραβεύτηκε όχι μόνο με τίτλους με την Κ-19 και την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού αλλά επίσης με τις πρώτες κλήσεις του στην Εθνική Ελλάδας αλλά και την κατάκτηση του βραβείου Golden Boy Web.
Παράλληλα, στα πόδια του έχει αρχίσει να στήνεται ένας χορός δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, με τους ερυθρόλευκους να ξέρουν ωστόσο πως διαθέτουν έναν ποδοσφαιρικό θησαυρό στις τάξεις τους και να μην είναι διατεθειμένοι να τον αποχωριστούν αν δεν κερδίσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό από πώλησή του.
Το πόσο “hot” όνομα παραμένει στο ευρωπαϊκό μεταγραφικό παζάρι ο “Μούζα” μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος και από δημοσίευμα του Εκρέμ Κονούρ, με τον Τούρκο ρεπόρτερ να υποστηρίζει με ανάρτησή του στο Twitter πως υπάρχουν έξι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι που έχουν μπει στην κούρσα της απόκτησής του.
“Τεράστια κούρσα για τον Χρήστο Μουζακίτη. Οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται είναι οι: Μπενφίκα, Πόρτο, Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Ρεάλ. Ο Ολυμπιακός απαιτεί 40 εκατομμυρία ευρώ και έχει απορρίψει πρόταση 30 εκατομμυρίων της Πόρτο όπως και το ενδεχόμενο να τον δώσει δανεικό.
Ο παίκτης θέλει να φύγει τον Ιανουάριο”, αναφέρει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, χωρίς πάντως το ενδεχόμενο αποχώρησής του τον Ιανουάριο να φαντάζει ρεαλιστικό στην παρούσα φάση.