ΑΕΚ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης για το ντέρμπι στο Φάληρο

Eurokinissi

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Μάρκο Νίκολιτς για το ντέρμπι του Γεώργιος Καραϊσκάκης μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (26/10, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HDLIVE MATCHCENTER SPORT24) για την όγδοη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Μάρκο Νίκολιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός ξεκινάει την Ένωση με τον Δημήτρη Καλοσκάμη στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Λούκα Γιόβιτς στην κορυφή αντί του Φραντζί Πιερό. Ο Νίκλας Ελίασον είναι εκτός 23άδας των κιτρινόμαυρων με τραυματισμό.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Ρέλβας, Βίντα, Πενράις, Πινέδα, Μαρίν, Μάνταλος, Κοϊτά, Καλοσκάμης, Γιόβιτς.

Αναπληρωματικοί: Αγγελόπουλος, Μπρινιόλι, Πήλιος, Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Γκρούγιτς, Γιόνσον, Μάριο, Λιούμπιτσιτς, Κουτέσα, Γκατσίνοβιτς, Πιερό.

Δείτε την εκπομπή Pame Stoixima Pre Game Show

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ