VIRAL

Όλγα Κάλεντσουκ, η ρεπόρτερ που μάγεψε το "Ολίμπικο"

H παρουσιάστρια Olga Kalenchuk του καναλιού της Σαχτάρ Ντόνετσκ
H παρουσιάστρια Olga Kalenchuk INSTAGRAM/OLGA KALENCHUK

Η αναμέτρηση Ρόμα - Σαχτάρ τράβηξε πάνω της πολλά βλέματα όχι μόνο για τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο αλλά γύρω από αυτόν, με ρεπόρτερ της ουκρανικής ομάδας να κλέβει την παράσταση με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της (VIDEOS).

Όταν οι Ιταλοί θέλουν να αναφερθούν σε μία όμορφη παρουσία εντός ποδοσφαιρικών γηπέδων τότε φέρνουν ανεπαίσθητα στο μυαλό τους την πανέμορφη Ντιλέτα Λεότα που καλύπτει ως ρεπόρτερ για την ιταλική τηλεόραση τόσο παιχνίδια της Serie A όσο και ματς των ιταλικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης.

Ωστόσο εδώ και κάτι παραπάνω από 24 ώρες υπάρχει ένα ακόμα όνομα που το φίλαθλο κοινό στη γειτονική χώρα σημείωσε στο μπλοκάκι του όσον αφορά σε ρεπόρτερ του ωραίου φύλλου και αυτή δεν είναι άλλη από την Όλγα Κάλεντσουκ.

Ο λόγος για την πανέμορφη Ουκρανίδα που καλύπτει το ρεπορτάζ της Σαχτάρ και η οποία το βράδυ της Πέμπτης ήταν στο "Ολίμπικο" στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας του Ντόνετσκ με την Ρόμα για τους "16" του Europa League.

Μπορεί η ομάδα την οποία παρακολουθεί και της οποίας καλύπτει το ρεπορτάζ να μην είχε καλή απόδοση και να γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 ωστόσο εκείνη μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από την Ρώμη, με τα ιταλικά μίντια να υποκλίνονται στην ομορφιά της και τα social media να μην χάνουν την ευκαιρία και να αποθεώνουν την αδερφή του μέσου της Βίτσεμπσκ, Μάξιμ Κάλεντσουκ.

ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΑΛΕΝΤΣΟΥΚ:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ