REX TIPS

Όλα περνάνε από τα πόδια του Ντεπάι

Όλα περνάνε από τα πόδια του Ντεπάι
Kenzo Tribouillard/Pool via AP

Ο Rex μοιράζεται τις σκέψεις του για τα παιχνίδια της Κυριακής (27/6) για τη φάση των 16 του Euro 2020.

Γεια είμαι ο Rex και περιμένω να απολαύσω τον αγαπημένο μου ποδοσφαιριστή. Ασφαλώς μιλάμε για τον Μέμφις Ντεπάι. Το γκολ που πέτυχε με την Αυστρία μου χάρισε ένα πολύ όμορφο καινούριο λουρί, το γκολ με την Βόρεια Μακεδονία γέμισε το ράφι μου με όμορφες λιχουδιές, τα μπισκοτάκια επιβράβευσης που μου δίνει ο Αλέξανδρος. Όταν ήμουν μικρός, αυτά τα μπισκοτάκια μου τα έδινε, όποτε έκανα κόλπα. Φώναζε Rex, έκανα εγώ μία κωλοτούμπα, έπαιρνα μπισκοτάκι. Φώναζε ξανά Rex, καθόμουν όρθιος στα δύο πόδια, έπαιρνα μπισκοτάκι, κάναμε μία μικρή επίδειξη. Τώρα γνωρίζουν όλοι τις ικανότητες μου και για να πάρω την λιχουδιά μου, το μπισκοτάκι επιβράβευσης, χρειάζεται να προσπαθήσω λίγο περισσότερο.

Όλα περνάνε από τα πόδια του Ντεπάι

Όλα περνάνε από τα πόδια του, αυτός θα αναλάβει να εκτελέσει το πέναλτι, από τα μαγικά του πόδια εκτελούνται όλα τα φάουλ. Ο Ντε Μπουρ βάζει τον Ντεπάι στο επιθετικό δίδυμο. Είτε έχει δίπλα του τον ψηλό φορ Βέχορστ, είτε τον Μάλεν, ο παρτενέρ του παίρνει πάνω του τα στόπερ και ο Ντεπάι ελευθερώνεται και εκτελεί. Στο 2,18 δίνεται στη Stoiximan να σκοράρει, στο 4,80 να πετύχει το πρώτο τέρμα.

Το πλάνο του Σάντος οδηγεί σε παράταση

Δύσκολο το βραδινό ζευγάρι. Στο Πορτογαλία-Βέλγιο, μου μυρίζει παράταση. Ο Φερνάντο Σάντος θα κάνει αυτό που γνωρίζει καλά. Θα προσπαθήσει να σβήσει τον ρυθμό και να πάει τον αγώνα όσο γίνεται πιο μακριά. Με αυτόν τον τρόπο άλλωστε, οδήγησε τους Πορτογάλους στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού το 2016. Από τα 7 παιχνίδια που είχε δώσει η Πορτογαλία, τα 6 είχαν τελειώσει ισόπαλα στο 90λεπτό. Σε αυτό το τουρνουά, ξεκίνησε με τους Καρβάλιο, Ντανίλο στον άξονα, αποδείχθηκε πως το πλάνο δεν λειτουργεί και στο τελευταίο παιχνίδι με τους Γάλλους, επανέφερε τον Μουτίνιο και 4-3-3. Με τον Σάντος να επαναφέρει τις σταθερές του, επέστρεψαν και οι ισοπαλίες. Έχει ποιότητα το Βέλγιο, δεν αποκλείεται να καταφέρει να βρει την άκρη και να πάρει την πρόκριση, αυτό όμως δεν θα συμβεί εύκολα, ούτε στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Στο 3,20 δίνεται από την Stoiximan να πάει το Πορτογάλια-Βέλγιο στην παράταση.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ