ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλα καλά με Ζέκα, Λεντέσμα, Γουακάσο στον Παναθηναϊκό

Όλα καλά με Ζέκα, Λεντέσμα, Γουακάσο στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι είδε τους Ζέκα, Λεντέσμα, Γουακάσο να παίρνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου. Σε φουλ ρυθμούς και πάλι ο Λέτο.

Ευχάριστα τα νέα για τον Αντρέα Στραματσόνι από την προπόνηση του Σαββάτου καθώς ο Ιταλός τεχνικός είδε τον Κάρλος Ζέκα να προπονείται κανονικά και να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που ένιωθε από το φιλικό με την Τσβόλε.

Επίσης στη διάθεση του Ιταλού ήταν και οι Λεντέσμα, Γουακάσο που είχαν άδεια από την προπόνηση της Παρασκευής. Το καλό για τον Στραματσόνι ήταν πως και ο Λέτο γυμνάστηκε πάλι σε φουλ ρυθμούς και όλα δείχνουν πως θα είναι στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού για το πρώτο ματς με την ΑΪΚ.

Αντίθετα και το Σάββατο οι Ευαγέλλου και Τελάντερ ακολούθησαν το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Αξιοσημείωτο της προπόνησης του Σαββάτου πως στο πρόγραμμα μετείχε και ο Βασίλης Ξενόπουλος. Ο 18χρονος γκολκίπερ το τελευταίο διάστημα έκανε καθημερινά προπονήσεις με την Κ20 αλλά η ομάδα Νέων το Σάββατο είχε μόνο το πρωί και το απόγευμα αποφασίστηκε να πάρει μέρος και στην προπόνηση της πρώτης ομάδας.

Άλλωστε πλέον καθημερινά αναμένεται να είναι στη διάθεση του Στραματσόνι παίρνοντας καθημερινά και νέες παραστάσεις από την πρώτη ομάδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Μια ακόμα απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί είχε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» ξεκίνησε με ζέσταμα, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ κάνοντας ανοίγματα και τακτική εναλλάξ ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ο Ευαγγέλου και ο Τελάντερ έκαναν ατομικό πρόγραμμα και γυμναστήριο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 8:45 το πρωί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ