ΙΩΝΙΚΟΣ

Οικογένεια Τσιριγώτη: "Με τη μαγκιά μας, με τη φωνή μας, μετατρέπουμε το γήπεδο σε μια κόλαση"

Ο μεγαλομέτοχος του Ιωνικού, Γιάννης Τσιριγώτης, στο γήπεδο της Νίκαιας | Κυριακή 23 Μαΐου 2021
Ο μεγαλομέτοχος του Ιωνικού, Γιάννης Τσιριγώτης, στο γήπεδο της Νίκαιας | Κυριακή 23 Μαΐου 2021 ΚΛΟΝΤΙΑΝ ΛΑΤΟ/EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωνικός δίνει κομβικής σημασίας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την παραμονή στη Stoiximan Super League και η οικογένεια Τσιριγώτη κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο της Νεάπολης για να βοηθήσει στον στόχο.

Ο Ιωνικός υποδέχεται στο γήπεδο της Νεάπολης τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League για την παραμονή στην κατηγορία και η οικογένεια Τσιριγώτη έκανε κάλεσμα στον κόσμο για να βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Η δήλωση της οικογένειας Τσιριγώτη

"Αυτό το Σάββατο το 'όλοι μαζί' θα γίνει πράξη. Η νίκη είναι μονόδρομος και δεύτερες σκέψεις δεν υπάρχουν. Με τη μαγκιά μας, με τη φωνή μας, μετατρέπουμε το γήπεδο σε μια 'κόλαση' και δείχνουμε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό, ποιος κάνει κουμάντο στην Νίκαια.

Κάποιοι θα μας ήθελαν πιο "μαζεμένους" αλλά εμείς γεννηθήκαμε αλλιώς. Εδώ στην Νίκαια είναι όλα αλλιώς και αφού επιλέξαμε τον δύσκολο δρόμο, τον δρόμο "μόνοι εναντίων όλων", με περηφάνια θα τον βαδίσουμε μέχρι το τέλος!

ΟΛΟΙ στο ηφαίστειο της Νεάπολης το Σάββατο".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ