ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι πράσινοι πανηγυρισμοί στο ίντερνετ

Οι πράσινοι πανηγυρισμοί στο ίντερνετ
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλησαν να μοιραστούν με τους φίλους τους την μεγάλη νίκη στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ανέβασαν μηνύματα και φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο ίντερνετ.

Η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού πανηγυρίστηκε δεόντως από τους πράσινους τόσο μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης" όσο και εν συνεχεία στα αποδυτήρια του φαληρικού σταδίου και φυσικά στο αθλητικό κέντρο των πράσινων στο Κορωπί.

Οι παίκτες των πράσινων θέλησαν να μοιραστούν την χαρά τους και με όλους τους φίλους τους στο ίντερνετ και ανέβασαν φωτογραφίες και μηνύματα μέσα από τα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" με στιγμές χαράς ενώ όλοι αφιέρωσαν τη νίκη στον κόσμο.

Οι τρεις Κροάτες και τα... τρία

Οι πράσινοι πανηγυρισμοί στο ίντερνετ

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ποστάρισε δυο φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο instagram. Στην μία είναι με τους Πράνιτς και Πέτριτς και πανηγυρίζουν δείχνοντας τα τρία γκολ με τα τρία δάχτυλα των χεριών του ενώ στην άλλη είναι μια φωτογραφία όλης της ομάδας που επίσης οι περισσότεροι δείχνουν τα τρία γκολ.

Οι πράσινοι πανηγυρισμοί στο ίντερνετ

Συγχαρητήρια από Καπίνο

Ο Στέφανος Καπίνο από την πλευρά του ανέβασε μια χαρακτηριστική φωτογραφία που πανηγυρίζει μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης" και την συνόδευσε και με το εξής μήνυμα: "Μπράβο σε όλους μεγάλη νίκη σήμερα και χαρά. Τελείωσε και συνεχίζουμε έχουμε πολύ δρόμο ακόμα".

Οι πράσινοι πανηγυρισμοί στο ίντερνετ

Παρέα με Κουτρουμπή και Λαγό ο Ζέκα

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Κάρλος Ζέκα ανέβασε μια φωτογραφία από το πούλμαν της ομάδας μαζί με τους Λαγό και Κουτρουμπή κάνοντας το σήμα της νίκης και γράφοντας: "Η καλύτερη ώρα, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα".

Οι πράσινοι πανηγυρισμοί στο ίντερνετ

Έγραψαν στο twitter Νάνο και Αμπέντ

Στους λογαριασμούς τους στο twitter έγραψαν οι Νάνο και Αμπέντ. Με τον Ισπανό λιτά να αναφέρει: "Πολύ καλή νίκη απόψε. 0-3 συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα".

Ο Γαλλοαλγερινός που σκόραρε και το τρίτο γκολ των πράσινων στο "Γ. Καραϊσκάκης" και πανηγύρισε και πάλι αλλά "τοξοβόλος" μέσα στο Φάληρο σημείωσε: "Υπέροχη νίκη απόψε. Συνολική δουλειά. Με αυτή την επιθετικότητα και την προσπάθεια μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Έκτο γκολ στη σεζόν. Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση και τα μηνύματα σας. Η ομάδα θέλει να αφιερώσει αυτή τη νίκη σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ