ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Οι παίκτες της Πόρτο και της Ρίο Άβε τίμησαν με μοναδικό τρόπο τη μνήμη του Ατσού

Οι παίκτες της Πόρτο και της Ρίο Άβε τίμησαν με μοναδικό τρόπο τη μνήμη του Ατσού
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE

Η συγκίνηση πλημμύρισε το "Ντραγκάο" λίγο πριν από την έναρξη του Πόρτο - Ρίο Άβε, με τους παίκτες των δύο ομάδων να τιμούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τη μνήμη του Κριστιάν Ατσού που έχασε τη ζωή του μετά από το φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Ο Κριστιάν Ατσού ήταν ένα από τα δεκάδες χιλιάδες θύματα που δολοφονικού σεισμού που σάρωσε την Τουρκία και την Συρία πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες, με το θάνατό του 31χρονου εξτρέμ της Χατάισπορ και άλλοτε των Νιούκαστλ, Τσέλσι και Έβερτον επιβεβαιώνεται από τον μάνατζέρ του το περασμένο Σάββατο (18/02).

Οι δύο πρώτες ομάδες της επαγγελματικής καριέρας του ήταν η Πόρτο και η Ρίο Άβε και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να τεθεί αντιμέτωπη η μία της άλλης το βράδυ του Σαββάτου για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό το άδοξο τέλος του κάτω από τα συντρίμμια πολυκατοικίας.

Μάλιστα, τίμησαν τη μνήμη του με ιδιαίτερο τρόπο, αφού όλοι οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο και φωτογραφήθηκαν, με τους αρχηγούς να κρατούν ο καθένας από μία φανέλα της ομάδας τους με το όνομα του Ατσού γραμμένο στο πίσω μέρος.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ