ΟΦΗ

Οι οπαδοί του ΟΦΗ πέταξαν λούτρινα κουκλάκια στον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ στέλνοντας μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ πέταξαν λούτρινα κουκλάκια στον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ στέλνοντας μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου
Λούτρινα κουκλάκια στο Γεντί Κουλέ ΙΝΤΙΜΕ

Λίγο μετά την προθέρμανση της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης οι οπαδοί που βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ πέταξαν κουκλάκια στον αγωνιστικό χώρο προς τους παίκτες στέλνοντας μ' αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις δράσεις του ώστε να ευαισθητοποιηθεί και να ενημερωθεί ο κόσμος. Σε μια από αυτές είχε απευθυνθεί στους φιλάθλους της ομάδας που θα έρθουν στο Γεντί Κουλέ για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Τετάρτης στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League Interwetten να φέρουν μαζί τους ένα λούτρινο κουκλάκι.

Όπερ και εγένετο ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω και λίγο μετά την προθέρμανση των ποδοσφαιριστών και όταν δόθηκε το σύνθημα από τα μεγάφωνα του "Θ. Βαρδινογιάννης" ο κόσμος πέταξε όλα τα κουκλάκια στον αγωνιστικό χώρο στέλνοντας μ' αυτό τον τρόπο μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου. Στη συνέχεια τα λούτρινα κουκλάκια μεταφέρθηκαν στις κερκίδες, ενώ τις επόμενες ημέρες οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα τα χαρίσουν στα παιδιά που χρειάζονται στήριξη, αγάπη και στοργή στη μάχη που δίνουν.

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ